Arrangementplanlegging

Vi tar oss av alt av planlegging til store arrangementer fra A til Å.

Vi har gode kontakter innenfor alle bransjer og kan ordne alt for dere. Artister, musikk, underholdning, DJ, lyd/lys, foto, Photobooth, dekor og blomster, teambuildingsaktiviteter, transport, arrangementsutstyr, etc.

Les mer

Bryllupsplanlegging

Vi tilbyr bryllupsplanlegging for alle typer bryllup i Bergen.

Når frieriet er unnagjort står dere ovenfor en spennende tid. Den velkjente ”tidsklemma” gjør at alle forberedelsene ikke alltid er like lett å ta seg tid til og mange detaljer gjør at det er vanskelig å få oversikt. Å arrangere et bryllup er både tids- og ressurskrevende, det kan gi unødige bekymringer og stress. Vil dere heller legge dere tilbake og nyte følelsen av alle sommerfuglene og forventningene?

Les mer

Selskapsservice

Ønsker du å være gjest i eget selskap? Vi tilbyr oss å være vertskap på ditt arrangement enten det er i din egen stue eller i et annet lokale.

Alle våre selskapslokaler passer perfekt til jubileum, firmafester, bryllup, konfirmasjoner, sommerfester, blåtur, kundetreff, jubileer etc.
I alle lokalene skal du være gjest i eget selskap!
Vi planlegger, tilrettelegger og gjennomfører arrangementet ditt ut i fra vi har planlagt på forhånd sammen. Vi har det som skal til for å gjøre ditt arrangement helt perfekt!

Les mer

Ikke helt sikker på hva dere er ute etter?

Menu