Toastmaster

Vi tar på oss oppdrag som toastmaster eller visevert for bryllup og andre typer selskap i Bergen og Hordaland.

Alle bryllup, jubileum og andre høytidelige selskap trenger en logistikksjef. En toastmaster skal ha kontroll på alt det praktiske i forbindelse med feiringen.Som toastmaster tar jeg styringen og leder selskapet fra ankomstseremoni til avslutningsseremoni.I samarbeid lager vi en kjøreplan slik vi ser for oss kvelden. med f.eks.: antall serveringer skjenking av drikke, taler, sanger og hvem som leder allsangen.

Noen synes det er godt å slippe å stå foran en forsamling. Jeg derimot synes det er helt topp. Da kan dere heller konsentrere dere om gjestene og nyte dagen.

En av mine oppgaver er også å lage en ekstra god stemning. Dette er i utgangspunktet en meget takknemlig jobb, da alle er der for å ha det festlig og den muntre tonen da allerede er satt. Med mitt smittende humør, kjappe replikker og morsomme historier får jeg frem latteren hos gjestene. Dette skal jo være en uforglemmelig dag for gjestene deres også!

Jobben består blant annet av å holde litt i ”tøylene”, slik at for eksempel alle som har lyst å si noen velvalgte ord denne dagen skal slippe til og få lov til det, men alt til sin tid.

Jeg har god kontakt med alle involverte i forkant av feiringen, da planleggingen er halve jobben!Vi blir kjent, danner oss et bilde av hvordan dere vil ha det slik at deres feiring blir gjennomført på best mulig måte. Når dere så kommer til lokalet skal dere være helt trygge på at alt er under kontroll slik at dere bare kan slappe av og nyte festen! Festen er i de beste hender med meg ved roret.

Pris9.000,-
Menu