Bryllupsplanlegging

Vi tilbyr bryllupsplanlegging for alle typer bryllup i Bergen.

Når frieriet er unnagjort står dere ovenfor en spennende tid. Den velkjente ”tidsklemma” gjør at alle forberedelsene ikke alltid er like lett å ta seg tid til og mange detaljer gjør at det er vanskelig å få oversikt. Å arrangere et bryllup er både tids- og ressurskrevende, det kan gi unødige bekymringer og stress. Vil dere heller legge dere tilbake og nyte følelsen av alle sommerfuglene og forventningene?
Bryllupsdagen er tross alt kanskje den aller største dagen i livet deres.
Legg hele ansvaret på meg og sett bort det praktiske og likevel vær trygg på at det blir deres bryllup slik dere alltid har drømt om. Dette gjør at dere kan bruke energien deres på å nyte hverandre også i tiden før bryllupet, i stedet for å bruke tiden på telefonsamtaler og planleggingsmøter.

Jeg tar meg av alt: Inspirasjon, planlegging, booking, koordinering og tilrettelegging.
Ønsker dere meg som toastmaster også, står jeg selvfølgelig for gjennomføringen også!

Selv om jeg tar fast pris på jobben jeg gjør, har jeg kontakter som gjør at bryllupet blir optimalisert og totalprisen for bryllupet blir i henhold til deres budsjett. Ved godt forarbeid, personlig rådgivning og gode samarbeidspartnere gir dette deg.

Ved første planleggingsmøte går vi gjennom ønsker, drømmer og behov som dere måtte ha og setter opp fremdriftsplan og budsjett. Personlig oppfølging gjennom hele prosessen gjør at deres tanker blir ivaretatt til enhver tid. Alle avgjørelser blir tatt av dere, gjerne i fellesskap med meg.

Jeg gjør drømmen til virkelighet!

Priskr. 10.000,- ink. MVA
Menu