Bryllup i utlandet

Drømmer dere om en uforglemmelig bryllupsdag på Costa del Sol?

I samarbeid med et av de vakreste stedene på Costa del Sol tilbyr vi nå bryllupsfeiring i idylliske omgivelser. Ha seremoni i hagen og nyt deilig middelhavsmat med utsikt utover havet. På TikiTano er det en avslappende atmosfære hvor du er gjest i eget bryllup. Enten det er lite eller stort, er det en garanti at brudepar, familie og venner får en god opplevelse!

På denne store dagen i livet skal alt stemme og har dere en dedikert bryllupskoordinator som er bindeleddet mellom dere og TikiTano vil vi sørge for at det ikke oppstår uheldige overraskelser.

Tikitano ligger helt i vannkanten en halvtimes kjøretur fra Malaga, 10 minutter fra Marbella og Estepona. Det er 3 hoteller i umiddelbar nærhet og mange leilighetskomplekser i kort avstand til Tikitano og vi bistår med booking av overnatting for brudepar og gjester hvis det er ønskelig.

Vi legger til rette for utendørs vielse på stedet, vielse i spansk kirke eller i Sjømannskirken og ordner alt dere måtte ønske i forbindelse med bryllupsfeiringen.

Ta kontakt for en uforpliktende prat for ditt bryllup i Spania!

Priseksempel

I prisen inngår arbeidet med planlegging og gjennomføring av arrangementet. Videre inngår arbeidet med nødvendige bestillinger hos prest, tilrettelegging av seremoni, bestilling av bosted, rådgivning og bestilling av øvrige tjenester samt at en representant fra oss er tilstede under hele arrangementet. Det er vi som er bindeleddet mellom brudeparet og de ulike aktørene. Det er enkelt, trygt og oversiktlig å ha kun en totalleverandør som ordner med alt.

Se priseksempel på bryllupspakke
Pris20.000,-
Menu