Arrangementplanlegging

Vi tar oss av alt av planlegging til små og store arrangementer fra A til Å. Vi skreddersyr, planlegger, booker og gjennomfører alle typer arrangement

Vi gjør alt dere måtte ønske i forbindelse med ditt arrangement. Vi tar oss av prisforespørsler og komme med forslag til løsning for ditt arrangement mens du bruker tiden på det du kan best, din jobb. Og under arrangementet kan du også delta og være gjest. Vi er ikke et fordyrende mellomledd, men et godt bindeledd mellom arrangørsted og deg, enten det er et hotel eller annen lokasjon. Så enten du skal arrangere konsert, bankett, sommerfest, jubileum, konferanse, kick-off, julebord, teambuilding eller firmafest er vi rette samarbeidspartner.

Vi skreddersyr arrangement ut ifra deres ønsker og budsjett og kommer med forslag til hva som passer deres anledning. Rebus, quiz, aktiviteter og teambuilding passer også å ha i Hagen selskapslokale, der uteområdene er store og mulighetene mange.

Vi har gode kontakter innenfor alle bransjer og kan ordne alt for dere. Lokasjon, artister, musikk, underholdning, DJ, lyd/lys, foto, Photobooth, dekor og blomster, teambuildingsaktiviteter, transport, arrangementsutstyr, etc.

Ved hjelp av oss blir festen garantert en suksess og noe gjestene husker og snakker om i lang tid.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale om hva vi kan få til sammen her.

Menu