Klatrekafeen i Klatreparken Høyt & Lavt er et utrolig sjarmerende lokale for alle typer selskaper

Ønsker man flere personer, har vi telt vi kan ordne slik at det blir i tilknytning til lokalet. Mulighetene er mange og uteområdene passer ypperlig til teambuilding eller klatring i trærne som klatreparken er tilrettelagt for.

Klatrekafeen ligger idyllisk til i klatreparken, tett på skogen, ved arrangement er lokalene en plass for å trekke seg tilbake til bespisning og møter i inspirerende og koselige omgivelser
Lokalet ligger veldig godt skjermet og kan benyttes året rundt.
Bryllup, bursdager, julebord, firmafester eller i forbindelse med klatring i klatreparken. Vi setter prikken over i’en på arrangementet – om det er med litt snacks til lunsj, eller med flere lekre retter og passende drikke. Stemningen er alltid på topp, og samtalen går lett når pulsen har senket seg, og man samles rundt bordet. Er det varmt og fint, rigger vi gjerne til ute og lager en stor grillbuffet for dere. Her kan man få servert alt i fra koldtbord og tapas til 3-retters, grillbuffeter og gryter.

Vi skreddersyr menyer etter deres ønsker og tilpasser menyer etter tema, anledning og budsjetter. Maten lages av førsteklasses råvarer av kreative kokker som også ordner spesielle behov. Våre arrangementspakker settes sammen i samarbeid med dere og ut i fra deres ønsker planlegger, tilrettelegger og gjennomfører vi akkurat slik som dere ønsker det!
Her er det helt perfekt og tilrettelagt for teambuilding. Stort og flott uteområde hva man kan ha både 5-kamp, klatring i over 9 løyper, teamutvikling, hopp og zip-line kjøring dersom man ønsker å ha noe opplegg i tillegg til kun selskapslokalet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu